Reis kijkt niet naar Barça: 'Het is natuurlijk wel mooi dat ze interesse tonen'

Reis kijkt niet naar Barça: 'Het is natuurlijk wel mooi dat ze interesse tonen'

Gepubliceerd: vrijdag 12 april 2019 om 12:56vr 12-04-2019 om 12:56

Ludovit Reis staat in de belangstelling van FC Barcelona, zo werd deze week bekend. De achttienjarige middenvelder van FC Groningen voelt zich vereerd.

Reis wil niet bevestigen dat hij heeft gesproken met Barcelona. "Ik ben gewoon bezig met hier en nu", zegt hij tegen FOX. "Kijk, natuurlijk is het wel mooi dat Barcelona interesse in mij toont, maar dat laat ik allemaal op de achtergrond. Ik ben nu gewoon bezig met de wedstrijden die gaan komen."

Ondanks de belangstelling uit Catalonië, keek Reis woensdagavond 'gewoon' naar de Champions League-confrontatie tussen Ajax en Juventus - en niet naar Manchester United - Barcelona (0-1). "Nee, ik heb niet naar Barça gekeken."

Reis zag Frenkie de Jong floreren tijdens Ajax - Juve. De kans bestaat dat hij volgend jaar ploeggenoot is van de Ajacied, voor wie FC Barcelona een slordige 86 miljoen euro betaalt. Reis: "Dat is een speler die op een heel hoog niveau kan spelen. Hij heeft het laten zien tegen Real Madrid en nu ook tegen Juventus. Complimenten voor hem."

Lees ook: 'Barça en Nijland praten na weekend verder over Reis: 'zéér serieuze' interesse'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Speelt Reis binnen twee jaar in Oranje?

(6163 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws