Malen duimt voor nieuw 'Vijverberg-scenario' Ajax: 'Daar hoop ik natuurlijk op'

Malen duimt voor nieuw 'Vijverberg-scenario' Ajax: 'Daar hoop ik natuurlijk op'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 16:49zo 14-04-2019 om 16:49

Laatste update: zondag 14 april 2019 om 17:02zo 14-04-2019 om 17:02

Donyell Malen gelooft nog steeds dat PSV dit seizoen de landstitel kan en gaat pakken. Zondagmiddag kreeg PSV in eigen huis een tik te verwerken: De Graafschap werd weliswaar verslagen, maar de doelpunten die nodig waren bleven uit. Ajax staat qua doelsaldo nu een straatlengte voor op de concurrent. 

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

Het lijkt de laatste weken een beetje alsof de landstitel uit de handen van PSV glipt. Malen denkt daar anders over, blijkt voor de camera van VoetbalPrimeur. "Nee, dat is niet waar. We geloven er heel erg in", zei hij na de 2-1 zege op De Graafschap. 

"Het was moeizaam vandaag, maar we geloven erin en we doen ons best. Dat is het allerbelangrijkste. De trainer zei na de wedstrijd: het lukte vandaag niet om kansen te benutten, dat is jammer, maar we moeten blij zijn met de drie punten."

Lees ook: PSV zwijnt, wint nipt van De Graafschap en ziet verschil met Ajax verder oplopen

PSV moet in de komende weken hopen op puntenverlies van Ajax. De titelconcurrent heeft nog een uitduel met De Graafschap voor de boeg. Op De Vijverberg ging het een paar jaar geleden compleet mis. Malen hoopt nu op een soortgelijk scenario. "Ik hoop dat natuurlijk wel ja, zeker als wij wél winnen." 

 Check hieronder het volledige interview met Malen. Hij reageert onder meer op de PSV-fans die al in de eerste helft aan het fluiten waren. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wordt kampioen?

(5203 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws