'Ajax is een mooie club, maar ik wil er verder niet over speculeren'

'Ajax is een mooie club, maar ik wil er verder niet over speculeren'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 20:06zo 14-04-2019 om 20:06

Martin Odegaard kan niets met de geruchten over een mogelijke transfer naar Ajax. In gesprek met FOX Sports houdt de Vitesse-uitblinker wijselijk zijn mond.

Op de vraag of hij open zou staan voor een transfer naar Ajax, antwoordt Odegaard: "Moeilijk te zeggen. Ik wil de geruchten niet voeden. Ajax is een mooie club, maar ik wil er verder niet over speculeren. Ik weet niet wat er waar is van wat er in de media wordt geschreven."

Odegaard moet naar verluidt twintig miljoen euro kosten. "Ik heb daar om eerlijk te zijn niets over gehoord", reageert de negentienjarige Noor. "Het zijn alleen maar geruchten, maar dat is onderdeel van voetbal en daar moet je mee omgaan. Ik ben alleen gefocust op Vitesse en de laatste wedstrijden. We moeten de play-offs halen. In de zomer zullen we het zien."

Vitesse huurt Odegaard dit seizoen van Real Madrid. Bij de Spaanse grootmacht heeft hij een doorlopend contract. "In de zomer zullen we samen een beslissing nemen", aldus Odegaard over zijn toekomst. "Speeltijd is voor mij belangrijk en dat zal in Madrid altijd moeilijk zijn. We zullen iets moeten vinden dat voor alle partijen goed is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Ajax Odegaard proberen te halen?

(2122 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws