Cadeaus voor Padt: 'Dan denk ik: het is een tekening, komt er 'n OV-chipkaart uit'

Cadeaus voor Padt: 'Dan denk ik: het is een tekening, komt er 'n OV-chipkaart uit'

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 20:23ma 15-04-2019 om 20:23

Laatste update: maandag 15 april 2019 om 20:30ma 15-04-2019 om 20:30

FC Groningen-doelman Sergio Padt wordt nog regelmatig herinnerd aan zijn confrontatie met een NS-conducteur en de bijbehorende arrestatie. De 28-jarige sluitpost moest een nacht in de cel doorbrengen en leverde vervolgens zijn aanvoerdersband in.

Padt schuift maandagavond aan bij Peptalk op Ziggo Sport en vertelt over de 'cadeautjes' die hij af en toe in ontvangst mag nemen. "Dan denk ik: oh lief. Vroeger kreeg ik wel eens een mooie tekening van een kindje", aldus de doelman. Na het incident in de sprinter naar Kropswolde krijgt Padt echter heel andere cadeautjes. "Dan komt er weer zo'n OV-chipkaart uit...", lacht hij.

De gewezen derde doelman van het Nederlands elftal besloot op zondag 23 september, na het verloren thuisduel tegen AZ, per trein naar zijn woning in Kropswolde te reizen. Onderweg ontdekte hij echter dat hij van tevoren niet had ingecheckt. Volgens een eveneens aanwezige medewerker van het Dagblad van het Noorden kwam het vervolgens tot een handgemeen met de aanwezige conducteurs, waarna Padt door de politie werd meegenomen.

Lees ook: Padt 'onder vergrootglas' na arrestatie: "Tik mijn naam niet meer in op internet"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws