Padt 'onder vergrootglas' na arrestatie: Tik mijn naam niet meer in op internet

Padt 'onder vergrootglas' na arrestatie: "Tik mijn naam niet meer in op internet"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 13:29za 08-12-2018 om 13:29

FC Groningen-doelman Sergio Padt beleeft niet de meest prettige weken uit zijn carrière. De sluitpost werd opgepakt na een ruzie met een conducteur, verloor zijn plek in het Nederlands elftal en blunderde opzichtig tijdens de wedstrijden tegen Heracles Almelo en NAC Breda.

Het maakt van Padt een gewild mikpunt op social media. "Ik tik mijn naam niet meer in op internet, maar het verbaast me op zich niet", vertelt hij aan het Dagblad van het Noorden. "De ene keer ben je de held, zeker als keeper, de andere keer deugt er niets meer van je." De 28-jarige doelman haalt zijn schouders op. "Het zal niet de laatste blunder van mijn leven zijn geweest en het was ook niet de eerste", stelt hij. "Dat mensen het niet van me gewend zijn dat ik ernaast zit, beschouw ik maar als een compliment."

Sinds de veelbesproken arrestatie op het station van Kropswolde is Padt echter een stuk nadrukkelijker in de picture komen te staan. "Wat ik wel merk, is dat alle reacties heftiger zijn dan voor het incident. Zowel in positieve als in negatieve zin. Ik lig duidelijk onder een vergrootglas." De doelman moet na de jaarwisseling voor de rechter verschijnen, maar wil daar nog niet te veel aan denken. Voordat het zover is, brengt hij ook zo weinig mogelijk tijd door op social media. "Al die reacties, echt, ik lees het niet meer. Ik laat me niet gek maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws