Tottenham zonder twee absolute sterren in Champions League-heenduel tegen Ajax

Tottenham zonder twee absolute sterren in Champions League-heenduel tegen Ajax

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 23:20wo 17-04-2019 om 23:20

Tottenham Hotspur zal het in het heenduel in de halve finale van de Champions League tegen Ajax moeten stellen zonder Heung-Min Son en Harry Kane. De Koreaan stond op scherp en kreeg tegen Manchester City een gele kaart, waardoor hij het eerste duel tegen de Amsterdammers moet missen.

Vlak na rust werd Son op de bon geslingerd na een stevige tackle, waardoor de Zuid-Koreaan al wist dat hij er bij een eventuele halve finale tijdens de eerste wedstrijd niet bij zou zijn. Aangezien Spurs in een absolute thriller afrekende met Manchester City is dit het geval en zal Son er in het eigen stadion niet bij zijn als Tottenham tegenover Ajax staat. Het goudhaantje van Tottenham kan de return in de Johan Cruijff Arena dan wel weer spelen.

Het lijkt sowieso zeker dat Ajax zowel in Engeland als in Amsterdam niet te maken gaat krijgen met Harry Kane. De spits raakte vorige week in het heenduel tegen Manchester City geblesseerd aan zijn enkel en naar alle waarschijnlijkheid is zijn seizoen ten einde. Kane richt zich op het Engelse elftal en wil het Nations League-duel met Oranje graag spelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws