Advocaat smeedt plannetje: 'Pas op hoor, dat kost Ajax het kampioenschap'

Advocaat smeedt plannetje: 'Pas op hoor, dat kost Ajax het kampioenschap'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 09:37do 18-04-2019 om 09:37

Dick Advocaat weet al precies hoe hij met FC Utrecht partij gaat bieden aan Ajax op de laatste speeldag van het huidige seizoen. De oefenmeester is van plan om de bus te parkeren en 'met zes man achterin te liggen', zei hij woensdag in de studio van Veronica. 

Advocaat is diep onder de indruk van Ajax. De Hagenaar denkt ook dat Ajax in de halve finale van de Champions League kan en gaat winnen van Tottenham Hotspur. "Dat halen ze hoor, let maar. Zoals ze het op dit moment doen, is het een heel vervelende ploeg om tegen te spelen."

Als trainer van FC Utrecht moet Advocaat dus een plan smeden. "Pas op hoor, dat kost ze het kampioenschap", zei hij woensdagavond, met een knipoog. "Ik ga met zes man achterin liggen. Laatste wedstrijd van het seizoen, wat zullen ze nerveus zijn. Ik gooi alles dicht. Dan weten ze dat vast."

Ajax-FC Utrecht staat op de 34e speelronde op het programma. Vanwege het bomvolle schema van Ajax worden de laatste twee speelrondes van de Eredivisie mogelijk achteruit geschoven. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie bereikt de finale: Ajax of Spurs?

(25750 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws