Twee afwezigen bij feestje Ajax in Turijn: Ik zat bij de dopingcontrole

Twee afwezigen bij feestje Ajax in Turijn: "Ik zat bij de dopingcontrole"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 16:12za 20-04-2019 om 16:12

Hakim Ziyech was tegen Real Madrid in zowel de thuis- als uitwedstrijd trefzeker, maar liet na te scoren in de Champions League-kwartfinale tegen Juventus. De gemiste kansen zaten hem niet lekker, erkent de 26-jarige Ajacied.

Ziyech kreeg kort na rust dé kans op de 1-2, maar schoot de bal op doelman Wojciech Szczesny. "Natuurlijk word je gek, die bal moet er gewoon in", verklaart hij bij Ajax Inside. "Je kunt ook niet heel lang treuren, want de wedstrijd gaat gewoon door. Je zit er één of twee minuten mee en dan gooi je het van je af."

Dat Ajax in de tweede helft domineerde tegen Juventus, verbaasde Ziyech niet. "Ik was niet verrast over het aantal kansen. Ik denk dat zij heel veel ruimte gaven en wij dat goed bespeelden. Dan weet je dat je heel veel kansen gaat creëren."

Bij de 1-2 van Matthijs de Ligt was de ontlading bij de Ajacieden groot. "Het was een mooi moment voor ons allemaal", aldus Ziyech, die het feestje op het veld niet meemaakte. "Ik kon er helaas niet bij zijn in de kleedkamer. Ik zat bij de dopingcontrole. Gelukkig zat ik niet alleen, maar met David."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws