'Feyenoord zoekt een directeur, dan denk ik: Van Persie heeft heel groot netwerk'

'Feyenoord zoekt een directeur, dan denk ik: Van Persie heeft heel groot netwerk'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 18:28ma 22-04-2019 om 18:28

Cor Pot schuift Robin van Persie naar voren als mogelijke opvolger van Martin van Geel bij Feyenoord. De oud-trainer van onder meer Jong Oranje denkt dat de 35-jarige aanvaller met de juiste begeleiding een ideale technisch directeur kan zijn.

"Ze zoeken nog steeds een technisch directeur bij Feyenoord. Iedereen is aan het zoeken naar een naam, Henk van Stee wordt genoemd en nog wat anderen. Dan denk ik: Van Persie heeft natuurlijk een heel groot netwerk", zegt Pot bij RTV Rijnmond. "Hij kan overal binnenkomen. In Engeland, in Turkije. Noem maar op. Als je daar nu eens Van Persie neerzet, met een financieel expert naast hem om hem te begeleiden. Ik denk dat dat een geweldige keuze is."

"Het is maar een idee van mij, maar hij zou daar in mijn ogen wel heel erg geschikt voor zijn", aldus Pot. Van Persie is bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord. Na de duels van Feyenoord met NAC Breda, ADO Den Haag en Fortuna Sittard bergt hij zijn kicksen op. De topscorer aller tijden van Oranje neemt hoogstwaarschijnlijk een jaar afstand van het voetbal.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws