Stond er ineens op de bankrekening: L. Messi. Dat was toch wel speciaal

"Stond er ineens op de bankrekening: L. Messi. Dat was toch wel speciaal"

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 18:48di 23-04-2019 om 18:48

Laatste update: dinsdag 23 april 2019 om 19:25di 23-04-2019 om 19:25

Kai Heerings is een verdienstelijke Eredivisie-verdediger bij Fortuna Sittard, maar heeft óók de gehele voetbaltop als zijn klant. Hij bedacht een gamekoffer, die zelfs in huis staat bij Lionel Messi.

Heerings kwam in zijn FC Utrecht-periode met het idee om een PlayStation in een koffertje te zetten, waardoor hij op reis kon gamen. Vervolgens ging het balletje rollen. "Zo maakte mijn zwager er nog een paar voor jongens van FC Utrecht. In diezelfde zomer ging Jens naar Feyenoord. Daardoor ging het heel hard", vertelt hij aan VICE Sports. "Ineens hadden we een stuk of tien aanvragen. Eljero Elia kocht er ook één en postte hem op Instagram."

"Op dat moment hadden we net zelf een Instagram-account. Ik was thuis met mijn zwager en schoonzus, toen mijn vrouw ineens zei: Iemand met ontzettend veel volgers heeft een berichtje gestuurd via Instagram. Hij heet John Terry. Zij had geen idee wie dat was, maar wij konden het eerst helemaal niet geloven", vertelt Heerings. "Hij wilde er acht hebben en betaalde meteen."

Door mond-tot-mondreclame wilden steeds meer voetballers de zogeheten Game Case hebben. Manchester City-ster Sergio Agüero deed zelfs meerdere keren een bestelling - en niet alleen voor hemzelf. "Was er één voor Lionel Messi. Dat was wel gaaf. Ik heb geen persoonlijk contact met hem gehad, maar hij heeft het geld wel zelf overgemaakt. Stond er ineens op de bankrekening: L. Messi. Dat was toch wel speciaal."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws