'NAC heeft het echt verkloot, het publiek heeft helemaal niets met dit elftal'

'NAC heeft het echt verkloot, het publiek heeft helemaal niets met dit elftal'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 20:58wo 24-04-2019 om 20:58

Sjoerd Mossou heeft geen goed woord over voor de beleidsbepalers en de spelers van NAC Breda. De voetbaljournalist van het Algemeen Dagblad, die ook fervent NAC-fan is, stelt dat de problemen afgelopen zomer zijn begonnen in Breda.

NAC staat nu immers op de rand van de afgrond en kan, als het zelf verliest van Feyenoord en Excelsior donderdagavond bij ADO wint, tijdens de midweekse speelronde al degraderen. "Ze hebben het zo verkloot, joh", zegt Mossou bij FOX Sports. "Ongelofelijk. De club was financieel gezond en best wel stabiel afgelopen zomer, maar toen dachten ze dat ze niet hoefden te investeren."

"De gedachte was: we blijven er toch wel in met De Graafschap en Fortuna er bij", gaat Mossou verder. "We wachten gewoon wat er uit de boom valt bij Manchester City, dan komt het wel goed. Toen kwamen ze er in oktober achter dat het een dramatisch elftal was. Iedereen raakt in paniek, directeur en technisch directeur eruit en dan is er chaos. Terwijl dat nergens voor nodig was."

"Nu staat er een elftal waar het publiek niets mee heeft. Greg Leigh is de enige die een beetje aanspreekt, maar het hele stadion heeft verder helemaal niks met dit elftal. Dat is bijna knap, dat je hier in dit stadion geen affiniteit kan hebben met het elftal. Dit team is dat gelukt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws