NAC-aanvaller 'mogelijk werkloos': 'Ik heb er serieus nog niet over nagedacht'

NAC-aanvaller 'mogelijk werkloos': 'Ik heb er serieus nog niet over nagedacht'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 09:07do 25-04-2019 om 09:07

Giovanni Korte weet nog niet of hij bezig is aan zijn afscheidstournee bij NAC Breda. De rode lantaarndrager van de Eredivisie ging woensdagavond met 0-4 onderuit tegen Feyenoord en zette zijn volgende stap richting de Keuken Kampioen Divisie.

De kleine vleugelaanvaller beschikt over een aflopend contract en tast nog in het duister over zijn sportieve toekomst. "We zien het wel, ik heb nog geen beslissing genomen", reageert hij tegenover VTBL. "Ik heb daar serieus nog niet over nagedacht. Nee, ook nog geen gesprekken gevoerd dus. Of ik misschien over een maand werkloos ben? Ja, dat zou kunnen."

Hoewel NAC al bijna niet meer te redden is, wil Korte nog niet verder kijken. "Ik moet me focussen op NAC. Als het seizoen klaar is, ga ik pas kijken wat er komt." Korte kijkt vol teleurstelling terug op het bijna voorbije seizoen. "Veelbewogen, alles meegemaakt, trainerswissel en weet ik het allemaal. Wat het ergste was? Het gevoel van niet winnen. Dat is het gevoel dat de fans willen hebben. En als je dat niet kunt geven aan de supporters en jezelf, dan is dat heel lastig."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws