Cynische NAC-fans keren zich tegen Van Leer: Het is ook niet de eerste keer

Cynische NAC-fans keren zich tegen Van Leer: "Het is ook niet de eerste keer"

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 00:30do 25-04-2019 om 00:30

Benjamin van Leer zit er volledig doorheen na de kansloze nederlaag tegen Feyenoord (0-4), waardoor NAC Breda op de drempel van degradatie staat. Zelf speelde de doelman een negatieve rol door te blunderen bij de 0-2 van Dylan Vente.

Bennett van Fessem
BREDA

Van Leer liet op slag van rust een houdbare bal door zijn handen glippen. "Dat is het pijnlijkste wat een keeper kan overkomen. Helemáál op dit moment", treurt hij tegenover deze website. NAC maakte niet de indruk voor de laatste kans te strijden. "Ik snap dat je deze vraag stelt en eigenlijk ben ik het ook wel eens met jouw vraag. De ruimtes werden te groot en we kwamen niet in de duels. Dan ziet het er inderdaad uit alsof we niet willen"

Het publiek in Breda klapte in de tweede helft cynisch, nadat Van Leer een makkelijke bal ving. Dat hoorde de van Ajax gehuurde doelman ook. "Het gebeurt en je leert ermee omgaan. Het is ook niet de eerste keer. Je moet erboven staan, maar het doet wel pijn. Bij de supporters doet deze wedstrijd ook pijn, dus ik kan er weinig over zeggen. In de kleedkamer werd niet veel gezegd. Iedereen zit in de emotie. Dan moet je opletten wat je zegt."

Check hieronder het interview met Van Leer, die niet meer wil praten over Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws