United gefileerd na stadsderby: 'Kijk dan wat hij doet! Dit is gewoon valsspelen'

United gefileerd na stadsderby: 'Kijk dan wat hij doet! Dit is gewoon valsspelen'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 11:53do 25-04-2019 om 11:53

Laatste update: donderdag 25 april 2019 om 11:55do 25-04-2019 om 11:55

Roy Keane kon zijn ogen niet geloven tijdens de stadsderby tussen Manchester United en Manchester City. De voormalig middenvelder van The Mancunians analyseerde de wedstrijd namens Sky Sports en constateerde een gebrek aan wilskracht bij zijn oude club.

Samen met oud-ploeggenoot Gary Neville bekeek Keane voor Sky Sports zijn oude club en zag hij hoe City er op Old Trafford met een 2-0 zege vandoor ging. Na de opmerking van Neville dat United een goede wedstrijd speelde schiet Keane uit zijn slof. "Ze hebben één keer op doel geschoten Gary, één keer op doel!", tekende The Daily Mail op uit Keanes mond.

"Jij zegt dat ze alles gegeven hebben", gaat de Ierse middenvelder van weleer verder. "Kijk dan wat Fred doet. Dat is gewoon valsspelen, wat hij doet. Hij laat zijn mannetje zo bij hem weglopen. Eerst verspeelt hij de bal, dat kan gebeuren, maar daarna laat hij Sterling tussen hem en het doel in komen! Waarom proberen de spelers het schot niet te blokken? Als dat spelers zijn die alles geven heeft Manchester United meer problemen dan ik al dacht."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws