'Uiteindelijk zal ik ervan leren. Toegezongen, uitgejouwd: niet niks allemaal'

'Uiteindelijk zal ik ervan leren. Toegezongen, uitgejouwd: niet niks allemaal'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 14:16do 25-04-2019 om 14:16

Sydney van Hooijdonk zit in zak en as na de kansloze nederlaag tegen Feyenoord, waardoor NAC Breda zo goed als zeker degradeert. De ingevallen spits had geen moment het gevoel dat er woensdagavond wat te halen viel.

"Ik verwachtte veel van mijn eerste jaar als profvoetballer. Ik had er zin in", zegt Van Hooijdonk na de 0-4 nederlaag tegenover BN DeStem. In de rust viel hij in voor Mitchell te Vrede. "Het is sowieso lastig invallen als je 0-2 achter staat en op alle fronten overklast wordt."

"Uiteindelijk zal ik ervan leren. Toegezongen, uitgejouwd: het is niet niks allemaal. Maar ik vind dat ze gelijk hebben, ik snap ze helemaal. Het is een jaar om snel te vergeten. Het gevoel dat nu overheerst is: wat moeten we nu nog? In de wedstrijden dat het moest, hebben we het niet laten zien."

Als Excelsior donderdagavond wint van ADO Den Haag, valt het doek voor NAC. Van Hooijdonk zit voor de buis. "Niet alleen omdat het onze concurrent is, maar ook omdat ik graag voetbal kijk. Het resultaat ervan zal het allemaal nog pijnlijker maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws