Ook AD en Derksen komen met Van Hanegem-nieuws: 'Denk dat Jordania hem betaalt'

Ook AD en Derksen komen met Van Hanegem-nieuws: 'Denk dat Jordania hem betaalt'

26-04-2019 23:04
37

Na FOX Sports weten ook het Algemeen Dagblad en Johan Derksen dat Willem van Hanegem hard op weg is om de nieuwe trainer van FC Den Bosch te worden. Van Hanegem (75) was vrijdagavond aanwezig in Limburg bij de wedstrijd tussen Roda JC en Den Bosch, die eindigde in een 0-2 overwinning.

FOX meldde dat Van Hanegem aanwezig was om kennis te maken met de ploeg van Den Bosch. Het AD weet dat De Kromme in beeld is om het seizoen af te maken. De competitie duurt nog één wedstrijd, maar Den Bosch speelt nog wedstrijden in de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Het is de bedoeling dat Van Hanegem dan voor de groep staat. 

"Ik ben hier met mijn oude maat Wim van der Horst gewoon eens een wedstrijd aan het bekijken", reageerde Van Hanegem telefonisch tegenover het AD. "Ik coach van Den Bosch? Ja, Wim zit me nu lachend aan te kijken. Maar dat is niet aan orde. Of ik het in de toekomst uitsluit? Haha, ja, dat denk ik wel."

Ook Derksen meldde dat Van Hanegem hard op weg is om trainer te worden van Den Bosch. "Ik heb vanmiddag vernomen dat Willem van Hanegem de nieuwe trainer van FC Den Bosch is. Als het elftal hem bevalt blijft hij de rest van het seizoen en doet hij ook de nacompetitie."

"Ik kan me voorstellen dat Willem niet iedere week naar Den Bosch heeft gekeken. Hij wil ze even aan het werk zien. Na de wedstrijd neemt hij een beslissing. De competitie is afgelopen, maar de nacompetitie is heel bepalend voor Den Bosch. Ik denk overigens dat Jordania hem betaalt, want Den Bosch zal dat niet kunnen."

Den Bosch nam onlangs afscheid van Wil Boessen, die opzij gezet is. "Ze willen een soort shock-effect creëren, wat bij Excelsior met Moniz niet is gelukt. Als Willem daar in de kleedkamer komt, gebeurt er wel wat met de jongens."