'Van Hanegem, dat zou fantastisch zijn, ik zou dat geweldig vinden'

'Van Hanegem, dat zou fantastisch zijn, ik zou dat geweldig vinden'

27-04-2019 14:15
19

FC Den Bosch-middenvelder Danny Holla zou het fantastisch vinden als Willem van Hanegem inderdaad trainer wordt van de club. Vrijdag dook plots het gerucht op dat Van Hanegem (75) in beeld is om de opvolger te worden van Willy Boessen, die eerder deze week zijn congé kreeg. 

Den Bosch zou de intentie hebben om met De Kromme promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen, via de play-offs. Van Hanegem zat vrijdagavond op de tribune bij Roda JC-FC Den Bosch. De Brabanders wonnen in Zuid-Limburg met 2-0. "Het zou fantastisch zijn. Als je van zo iemand training mag krijgen, dingen mag leren", aldus Holla in gesprek met fansite FCDB Fans"Het is wel een korte periode. Dat zou een mooi iets zijn voor de groep. Persoonlijk zou ik dat ook geweldig vinden."

"Het is een grote persoonlijkheid. Het zou moeten blijken of hij de komende wedstrijden FC Den Bosch wil coachen", zegt Erik van der Ven. "Het zou heel mooi zijn om met zo'n man te mogen werken. Ik denk dat hij met name de eerste helft een goed FC Den Bosch heeft gezien met een mooie supportersschare dus ik denk dat het een mooie klus voor hem is."

Vincent Vermeij is benieuwd naar de ontwikkelingen bij zijn club. "Eigenlijk kan alles gebeuren, een Russische trainer of een bekende Nederlandse trainer. Het is een grote naam, ik ken hem alleen als trainer en als persoon niet. Hij heeft me in ieder geval wel zien scoren."