PSV-pechvogel Romero is weer fit: 'Dit seizoen is min of meer voorbij'

PSV-pechvogel Romero is weer fit: 'Dit seizoen is min of meer voorbij'

27-04-2019 19:19
76

Maximiliano Romero wil komend seizoen dan eindelijk voor zijn doorbraak in PSV 1 gaan. De twintigjarige centrumspits uit Argentinië kwam in januari 2018 over van Vélez Sarsfield, maar belandde anderhalf jaar lang van de ene blessure in de andere.

Inmiddels is Romero weer fit: tijdens de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Jong PSV deed hij al een uur mee, vrijdagavond kreeg hij zelfs 76 minuten de tijd om zich te laten zien tegen Almere City. "Het gaat echt heel goed. Ik train al een hele tijd normaal met de groep mee. Ik moet nu speelminuten maken", liet hij na de 2-1 nederlaag in Almere weten aan FOX Sports. "Ik begin weer wedstrijdritme te krijgen en ik denk dat ik er volgend seizoen weer bovenop ben."

De Argentijnse jeugdinternational verwacht niet dat hij dit seizoen nog een rol gaat spelen in de titelstrijd van PSV 1 en kijkt alvast vooruit. "Dit seizoen is min of meer voorbij voor mij. Na de zomer moet ik weer op nul beginnen." Romero zal dan fikse concurrentie ondervinden van Luuk de Jong, mits de Eredivisie-topscorer geen transfer afdwingt. "Hij is een fantastische ploeggenoot en een hele goede speler. Ik ben blij voor hem dat hij zo vaak scoort."