Tan heeft Van Hanegem-nieuws: 'Absoluut niet van plan om naar Den Bosch te gaan'

Tan heeft Van Hanegem-nieuws: 'Absoluut niet van plan om naar Den Bosch te gaan'

28-04-2019 22:53
16

Willem van Hanegem zal niet aan de slag gaan bij FC Den Bosch. De Kromme was vrijdagavond aanwezig bij de Keuken Kampioen Divisie Wedstrijd tussen Roda JC en de Brabanders, maar wordt niet de nieuwe trainer in De Vliert.

Van Hanegem heeft dit laten weten aan de redactie van VTBL, maakt presentator Humberto Tan tijdens de uitzending van zondagavond bekend. "We hebben Willem gesproken, maar er is absoluut geen sprake van dat hij trainer wordt van FC Den Bosch. Hij is wel in Kerkrade geweest om de wedstrijd te zien (op uitnodiging van vriend en voormalig FC Den Bosch-speler Wim van der Horst, red.), maar hij is niet van plan om trainer te worden bij FC Den Bosch of waar dan ook."

Diverse media meldden afgelopen weekend nog dat de plannen van FC Den Bosch 'zeer serieus' waren en dat er na het weekend een gesprek met Van Hanegem plaats zou vinden. De winnaar van de tweede Keuken Kampioen Divisie-periode zal echter een andere trainer moeten zoeken om mee de play-offs in te gaan. De Brabanders namen onlangs afscheid van Willy Boessen. Het interim-duo Erik van der Ven-Paul Beekmans had vrijdagavond in Kerkrade de leiding.