Telegraaf: Real Madrid en Ajax gaan praten over tweejarige uitleenbeurt Odegaard

Telegraaf: Real Madrid en Ajax gaan praten over tweejarige uitleenbeurt Odegaard

Gepubliceerd: maandag 29 april 2019 om 00:15ma 29-04-2019 om 00:15

Laatste update: maandag 29 april 2019 om 00:22ma 29-04-2019 om 00:22

Ajax is nog altijd in de race voor Martin Odegaard, meldt De Telegraaf op de late zondagavond. De twintigjarige Noor wordt momenteel door Real Madrid verhuurd aan Vitesse, maar zou na de zomer opnieuw verhuurd kunnen worden.

Marca meldde afgelopen week dat Real Madrid niet wil meewerken aan een definitieve transfer van Odegaard, die nog tot medio 2021 onder contract staat in de Spaanse hoofdstad en na de zomer in principe terugkeert uit Arnhem. Ook De Telegraaf bericht dat De Koninklijke niet van plan is om Odegaard permanent van de hand te doen: een nieuw uitleenbeurt is echter wél bespreekbaar.

Volgens de ochtendkrant gaan beide clubs één dezer dagen met elkaar om de tafel. Mogelijk gaat Ajax proberen om de Noorse linkspoot voor twee seizoenen te huren. Hoewel het scoutingsapparaat van de Amsterdammers aanvankelijk niet veel vertrouwen had in Odegaard, staat de zestienvoudig international inmiddels hoog op het prioriteitenlijstje van directeur spelersbeleid Marc Overmars.

Ajax is de laatste weken al volop bezig geweest met het samenstellen van de selectie voor het seizoen 2019/2020. Razvan Marin (Standard Luik) moet Frenkie de Jong doen vergeten en ook Kik Pierie (sc Heerenveen) en Kjell Scherpen (FC Emmen) zijn al vastgelegd.

Odegaard sprak onlangs al voor onze camera's over een mogelijke Ajax-transfer:

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Odegaard een aanwinst voor Ajax?

(9975 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws