'Ziyech kan transferoptie wegstrepen: Bayern München is niet geïnteresseerd'

'Ziyech kan transferoptie wegstrepen: Bayern München is niet geïnteresseerd'

Gepubliceerd: maandag 29 april 2019 om 07:05ma 29-04-2019 om 07:05

Laatste update: maandag 29 april 2019 om 07:09ma 29-04-2019 om 07:09

Hakim Ziyech zal komende zomer niet de overstap maken naar Bayern München, meldt Kicker in Duitsland. De koploper van Duitsland heeft geen interesse in de 26-jarige Marokkaan van Ajax.

Ziyech werd in verband gebracht met Bayern, maar dat zijn volgens Kicker slechts geruchten. Der Rekordmeister zoekt een speler die op beide vleugels uit de voeten kan. Ziyech speelt bij Ajax vooral aan de rechterkant. Bayern is achter de schermen druk bezig met vervangers van routiniers Arjen Robben en Franck Ribéry (35). Beide spelers nemen na dit seizoen afscheid van de club.

Ook Callum Hudson-Odoi is een kandidaat voor Bayern, maar de jonge aanvaller van Chelsea is in ieder geval tot de herfst uitgeschakeld met een achillespeesblessure. Bayern blijft echter geïnteresseerd, alleen zal de club voor het begin van volgend seizoen een nieuwe speler in huis willen hebben. Daarom wordt er intern opnieuw naar de situatie van Hudson-Odoi gekeken.

Nicolas Pépé van OSC Lille lijkt momenteel wél een serieuze kandidaat voor Bayern. De 23-jarige Fransman moet naar verluidt zestig miljoen euro kosten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws