PSV troeft 'nogal wat clubs' af voor AZ-talent: 'Die ochtend belde PSV ineens'

PSV troeft 'nogal wat clubs' af voor AZ-talent: 'Die ochtend belde PSV ineens'

Gepubliceerd: dinsdag 30 april 2019 om 18:08di 30-04-2019 om 18:08

Het is rond: Justin de Haas maakt de overstap van AZ naar PSV. De negentienjarige verdediger heeft dinsdag een tweejarig contract ondertekend in Eindhoven.

Dat maakt PSV bekend. De Haas komt over van AZ en sluit in eerste instantie aan bij Jong PSV. De Eindhovense club betaalt géén transfersom, omdat het contract van de talentvolle verdediger in Alkmaar vorige week werd ontbonden. De Haas werd ook begeerd meerdere clubs in het buitenland.

De Haas kiest bewust voor PSV. "Er waren nogal wat clubs waar ik heen kon en op de ochtend dat we hierover gingen praten, belde PSV ineens. Dat sprak mij meteen enorm aan", reageert hij op zijn transfer. "Ik ben ingegaan op de uitnodiging en na een goed gesprek sta ik hier. Sportief is dit voor mij de beste keuze."

Bij Jong AZ maakte De Haas al minuten in de Keuken Kampioen Divisie. "Als PSV belt, dan ben je gewoon trots. Een topclub in Nederland, daar word je niet zomaar voor gevraagd. Ik hoop bij Jong zo goed mogelijk te presteren en dan zo snel mogelijk de overstap naar het eerste te kunnen maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws