'Spaanse clubs pakken door en doen bod op Ajax-target Hagi'

'Spaanse clubs pakken door en doen bod op Ajax-target Hagi'

Gepubliceerd: donderdag 2 mei 2019 om 12:49do 02-05-2019 om 12:49

Laatste update: donderdag 2 mei 2019 om 13:33do 02-05-2019 om 13:33

Ajax is niet de enige club die hengelt naar de diensten van Ianis Hagi. De talentvolle middenvelder staat voor een vertrek bij Viitorul Constanța en twee Spaanse ploegen zouden zelfs al een bod hebben gedaan.

Volgens het Roemeense Gazeta Sporturilor hebben de Roemenen twee biedingen binnengekregen voor de twintiger. Het zou gaan om Sevilla en Valencia. Eerder werd Ajax al in verband gebracht met de talentvolle zoon van Gheorge Hagi.

Oud-Ajacied en hoofd scouting van Viitorul George Ogararu bevestigt tegenover Digisport dat er meer clubs in de markt zijn voor Hagi. "Het gaat de goede kant op", stelt hij. Welke clubs er serieuze interesse hebben in Hagi, laat hij echter in het midden. "Je weet hoe belangrijk het project voor Gheorge is. Het allerbelangrijkste is om voor het Europees Kampioenschap een goede keuze te maken."

Gazeta Sporturilor weet te melden dat de beidingen die binnen zijn gekomen rond de vijf miljoen euro liggen. Volgens het medium heeft Hagi een voorkeur om naar Sevilla te verkassen, terwijl zijn vader Valencia een betere optie vindt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws