'Bayern neemt contact op met Ten Hag; Ajax wil trainer nog één jaar houden'

'Bayern neemt contact op met Ten Hag; Ajax wil trainer nog één jaar houden'

Gepubliceerd: zaterdag 4 mei 2019 om 08:34za 04-05-2019 om 08:34

Laatste update: zaterdag 4 mei 2019 om 09:08za 04-05-2019 om 09:08

De geruchten rond Erik ten Hag stapelen zich op. Ten Hag en Thomas Tuchel staan op de lijst van Bayern München, maar de trainer van Ajax heeft de beste papieren om de nieuwe trainer van de Duitse koploper te worden. Dat meldt RMC Sport.

'Erik ten Hag is de prioreit van Bayern München, maar Ajax hoopt hem nog een seizoen te kunnen behouden', aldus Mohamed Bouhafsi, chef voetbal van RMC Sport. 'Bayern houdt van zijn profiel en het feit dat hij al in de jeugdopleiding heeft gewerkt. Er zijn inmiddels al contacten gelegd.' Ten Hag trainde bij Bayern het beloftenelftal. Pep Guardiola was toen trainer van het eerste team.

Eerder meldden Duitse media al dat Ten Hag op de lijst staat van Bayern. De club heeft nu nog Niko Kovac onder contract staan, maar die lijkt niet zeker van zijn positie. Ten Hag heeft bij Ajax nog een contract tot 2020. De club hoopt te verlengen met de 49-jarige trainer.

RMC Sport meldde ook al dat Bayern geïnformeerd heeft bij Tuchel. Naar het schijnt heeft Ten Hag echter dus de voorkeur van de Duitse clubleiding.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Ten Hag ingaan op een aanbieding van Bayern?

(3212 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws