'Primeur' van Heracles-directeur: 'Als het goed is, neemt Vincent zondag afscheid'

'Primeur' van Heracles-directeur: 'Als het goed is, neemt Vincent zondag afscheid'

07-05-2019 16:07
24

Heracles Almelo gaat door met Alexander Merkel, laat algemeen directeur Rob Toussaint weten. Het gewezen toptalent van AC Milan streek afgelopen zomer neer in Almelo en ondertekende een contract voor één seizoen.

Heracles had echter een optie voor nóg een jaar in de verbintenis van de Kazakse international op laten nemen: deze optie is inmiddels gelicht, vertelt Toussaint in Zwart-Wit De Podcast. "Die speelt volgend jaar ook hier. Dat is eigenlijk een primeur die je krijgt", doelt Toussaint op het feit dat het nieuws nog niet naar buiten is gebracht via de officiële kanalen.

Vincent Vermeij zal echter op zoek moeten gaan naar een nieuwe werkgever. De blonde spits, in het bezit van een aflopend contract, werd sinds de winterstop verhuurd aan FC Den Bosch. De nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie heeft echter besloten om af te zien van de optie om Vermeij definitief in te lijven. "Als het goed is, komt Vincent aankomende zondag (Heracles speelt dan thuis tegen Excelsior, red.) naar het stadion om afscheid te nemen."

Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas gaan waarschijn ook vertrekken uit Almelo. Met Lerin Duarte, Bart van Hintum en Tim Breukers is de club nog in gesprek.