Update: PSG noemt vermeende vechtpartij Neymar met ploeggenoot 'leuke grap'

Update: PSG noemt vermeende vechtpartij Neymar met ploeggenoot 'leuke grap'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 21:33wo 08-05-2019 om 21:33

Laatste update: woensdag 8 mei 2019 om 21:33wo 08-05-2019 om 21:33

Het botert momenteel niet tussen Neymar en enkele van zijn ploeggenoten. De ster van Paris Saint-Germain had na de nederlaag tegen Montpellier (2-3) vorige week een aanvaring met Julian Draxler, zo meldt Le Parisien.

De 25-jarige Duitser beet Neymar toe dat hij te zelfzuchtig was. Daar was de Braziliaan duidelijk niet van gediend. "Wie ben jij om zo tegen mij te praten? Jij speelt alleen maar achteruit", was de boze reactie van Neymar. De twee kemphanen moesten uiteindelijk door trainer Thomas Tuchel en technisch directeur Antero Henrique uit elkaar worden gehaald, schrijft Le Parisien.

Dat was niet het enige voorval bij PSG, dat de titel in de Ligue 1 veroverde maar na de Champions League-uitschakeling tegen Manchester United een kleurloos einde van het seizoen beleeft. Neymar is ook geïrriteerd door de houding van spelers als Presnel Kimpembe, die te weinig betrokken zouden zijn. Ze wekten onder meer de woede van Neymar in de rust van de bekerfinale tegen Stade Rennes.

Neymar vond dat enkele spelers te druk met elkaar waren en te weinig aandacht hadden voor de instructies van coach Tuchel. PSG leidde bij rust nog met 2-1, maar ging uiteindelijk na een strafschoppenserie onderuit.

Update 8/5, 21.33 uur: Paris Saint-Germain ontkent dat Neymar en Julian Draxler vorige week met elkaar op de vuist zijn gegaan na het Ligue 1-duel met Montpellier. Volgens de Franse topclub is het 'een leuke grap' van Le Parisien. 'Neymar, een fenomeen in het voetbal, zou knokken met teamgenoten. Hoe kun je zulke dingen verzinnen? Waren jullie erbij in de kleedkamer?'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Bekijk het laatste nieuws