'Heracles, Heerenveen én Fortuna Sittard in de markt voor Zweedse linkspoot'

'Heracles, Heerenveen én Fortuna Sittard in de markt voor Zweedse linkspoot'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 07:57wo 08-05-2019 om 07:57

Laatste update: woensdag 8 mei 2019 om 08:26wo 08-05-2019 om 08:26

De kans dat Gabriel Gudmundsson na de zomer in de Eredivisie speelt, lijkt aannemelijk. De twintigjarige linkspoot uit Zweden wordt volgens De Telegraaf gevolgd door Heracles Almelo, sc Heerenveen én Fortuna Sittard.

De twintigjarige middenvelder, die op beide flanken én in de spits kan fungeren, maakte in mei 2016 op zeventienjarige leeftijd zijn debuut voor Halmstads BK. Inmiddels heeft hij 88 officiële wedstrijden gespeeld voor de huidige hekkensluiter van de Superettan, het tweede niveau van Zweden. De zoon van voormalig Zweeds international Niklas Gudmundsson heeft nog een contract tot het einde van het kalenderjaar.

Heracles, Heerenveen en Fortuna Sittard lijken alle drie op zoek naar versterking op de flanken. Heracles gaat deze zomer waarschijnlijk afscheid nemen van Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson, Fortuna van Lisandro Semedo en huurling Lazaros Lamprou. Heerenveen kon het afgelopen half jaar beschikken over Ajax-huurling Dennis Johnsen, maar de sportieve toekomst van de Noor is nog ongewis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws