Van Bronckhorst komt met reactie: 'Klopt niets van, maar er speelt wel wat'

Van Bronckhorst komt met reactie: 'Klopt niets van, maar er speelt wel wat'

10-05-2019 14:09 Laatste update: 14:21
67

Giovanni van Bronckhorst is niét op weg naar Club Brugge. Dat stelt de Feyenoord-trainer, die zondag afscheid neemt in De Kuip, in een reactie op het gerucht uit België.

Van Bronckhorst is vrijdag duidelijk over de vermeende belangstelling van Club Brugge. "Daar klopt niets van", aldus de Feyenoord-trainer volgens RTV Rijnmond op de persconferentie voor ADO Den Haag-thuis. Wel is er beweging rond zijn persoon. "Er speelt wel wat, maar niets concreet. Mijn toekomst is nog niet duidelijk."

Wedden

Meer odds

Zondag zit Van Bronckhorst voor het laatst als Feyenoord-trainer op de bank in De Kuip. "Mijn vier jaar hier zijn zo snel gegaan. Het voelt ook wel raar, omdat ik niet meer als hoofdtrainer terugkom. Misschien in de toekomst."

Gio kan zich naar eigen zeggen 'niet voorbereiden' op zijn afscheid. "Ik laat het op me afkomen. Over mijn keuze om weg te gaan heb ik niet getwijfeld. Ik sta daar nog steeds achter. Maar je sluit wel periode van twaalf jaar af, als speler, assistent en hoofdtrainer. De band met de club blijft altijd."