Van der Vaart over zoon: 'Heeft een fantastisch rechterbeen, zou mogelijk zijn'

Van der Vaart over zoon: 'Heeft een fantastisch rechterbeen, zou mogelijk zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 11 mei 2019 om 17:59za 11-05-2019 om 17:59

Laatste update: zaterdag 11 mei 2019 om 18:01za 11-05-2019 om 18:01

Rafael van der Vaart sluit niet uit dat zijn zoon Damian profvoetballer wordt. De voormalig Oranje-international wil hem echter geen druk opleggen en vindt dat hij vooral lekker moet voetballen.

"Hij heeft een fantastisch rechterbeen, dus het zou mogelijk zijn", reageert Van der Vaart tegenover De Telegraaf op de vraag of zijn zoon het in zich om betaald voetballer te worden. " Alleen denk ik, laat hem lekker voetballen en plezier maken."

"Er zijn genoeg ouders die een enorme druk op de schouders van hun kind leggen. Dat hij of zij succesvol moet worden. Hij moet zijn eigen weg vinden en als het kan, kan ik hem een beetje sturen', legt Van der Vaart uit.

Vorige maand sprak zijn zoon, die in Hamburg woont en in de jeugdopleiding van HSV speelt, mooie woorden over zijn vader. Zo vertelde hij dat hij zijn vader altijd mist. "Ik ben trots, na wat hij meegemaakt heeft, hoe hij geworden is. Als ik hem voor de televisiecamera zijn verhaal hoor doen, dan glunder ik gewoon", reageert Van der Vaart. "Van tevoren heb ik niets ingefluisterd, het kwam recht uit zijn hart, toen hij vertelde mij iedere dag te missen. Het was een mooi moment."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws