'PEC heeft zich keurig gemeld bij mijn management, het gesprek was prima'

'PEC heeft zich keurig gemeld bij mijn management, het gesprek was prima'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 14:56zo 12-05-2019 om 14:56

Maurice Steijn heeft een 'prima onderhoud' gehad met PEC Zwolle, maar dat betekent niet dat hij definitief de nieuwe trainer van de club wordt. Steijn, nu nog in dienst van VVV-Venlo, zei dat zondag voor de camera van FOX Sports. 

Eerder deze week werd bekend dat Steijn topkandidaat is in Zwolle om Jaap Stam op te volgen. PEC gooide een lijntje uit naar de Hagenaar en sprak inmiddels ook al met hem. "Zwolle heeft zich maandag keurig gemeld bij mijn management en bij VVV en op basis daarvan hebben we met elkaar gesproken. Dat is prima geweest", aldus Steijn, die zondag met VVV in actie komt tegen - pikant genoeg - PEC Zwolle. 

"We hebben besloten om het over de komende wedstrijden heen te tillen. Er is voor ons nog heel veel te winnen. Dat is voor mij nu het allerbelangrijkste. We hebben een goed eerste gesprek gehad, wellicht dat er nog een gesprek volgt. Feit is dat het een prima onderhoud is geweest, dat is ook bekend bij VVV. Het was vervelend dat het in aanloop naar deze wedstrijd plaats moest vinden. Meer dan dat is het niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Steijn een goede trainer voor PEC?

Ja
87%
Nee
13%
(1870 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws