'Concrete interesse uit Engeland voor transfervrije ADO-uitblinker Becker'

'Concrete interesse uit Engeland voor transfervrije ADO-uitblinker Becker'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 21:45di 14-05-2019 om 21:45

Sheraldo Becker mag zich in de belangstelling verheugen van Middlesbrough. De club uit het Engelse Championship overweegt de 24-jarige aanvaller van ADO Den Haag een voorstel te doen, meldt het lokale Gazette Live dinsdag.

Middlesbrough volgt Becker al meer dan een jaar op de voet. De nummer zeven van het Championship vreest echter dat meer clubs achter de rappe vleugelaanvaller aanzitten, zeker na zijn goede prestaties van de afgelopen weken. Afgelopen zondag was Becker nog trefzeker tegen Feyenoord. Zijn teller staat nu op zeven goals en acht assists in 32 Eredivisie-duels.

Ook het feit dat zijn contract afloopt in Den Haag maakt Becker zeer interessant. Het lijkt vrijwel zeker dat het jeugdproduct van Ajax aan zijn laatste weken bezig is bij ADO. Hij vertelde onlangs al dat meerdere clubs interesse tonen. "Maar of ik dat wil, is nog de vraag. Ik ga eerst op vakantie en dan ga ik rustig met mijn familie overleggen", zei hij tegen FOX Sports.

Overigens is de zaakwaarnemer van Becker, Mino Raiola, geschorst. Een al te groot probleem lijkt dat desondanks niet te worden met het oog op een transfer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Becker goed genoeg voor een club uit de subtop?

(3119 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws