Raiola-nieuws werkt door in Den Haag: 'Misschien moet ik zelf clubs bellen haha'

Raiola-nieuws werkt door in Den Haag: 'Misschien moet ik zelf clubs bellen haha'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 21:27zo 12-05-2019 om 21:27

Sheraldo Becker kamp met een klein 'probleem'. De rechtsbuiten van ADO Den Haag hoopt deze zomer een transfer te maken, maar zijn zaakwaarnemer Mino Raiola werd onlangs voor drie maanden geschorst door de FIFA.

"Hoe dat verder moet? Ik denk dat ik nu zelf de clubs moet gaan bellen", lachte Becker voor de camera's van FOX Sports na de 0-2 zege op Feyenoord. "Nee, ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Mino zal vast wel goede mensen om zich heen hebben. Hij kan niet alles in zijn eentje en hij heeft heel veel spelers in Nederland."

Waar hij komend seizoen te bewonderen is, kan Becker nog niet zeggen. "Er zijn wel clubs die zich gemeld hebben. Maar of ik dat wil, is nog de vraag. Ik ga eerst rustig op vakantie en dan ga ik rustig met mijn familie overleggen", aldus de buitenspeler. "Elke speler heeft ambities om hogerop te gaan voetballen. Maar het juiste moet wel komen. En als dat niet gebeurt, blijf ik bij ADO."

Becker zette zondagmiddag de kroon op een sterke tweede seizoenshelft. Tegen Feyenoord tekende hij zijn zesde treffer van 2019 aan. Na de winterstop had hij bovendien al negen assists gegeven.

Poll

Is Becker goed genoeg voor een club uit de subtop?

(3119 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws