'Ik wil het buitenland in, maar als het niet klopt, blijf ik graag bij Vitesse'

'Ik wil het buitenland in, maar als het niet klopt, blijf ik graag bij Vitesse'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 10:59wo 15-05-2019 om 10:59

Bryan Linssen weet nog niet hoe zijn sportieve toekomst eruitziet. De vleugelaanvaller uit Limburg beschikt over een doorlopend contract, maar hoopt op een transfer naar het buitenland.

De uitwedstrijd tegen VVV-Venlo van woensdagavond zou dus zomaar eens zijn laatste reguliere Eredivisie-wedstrijd in Arnhemse dienst kunnen zijn. "Italië of Spanje zijn mooie landen vanwege het klimaat. Maar de echte voetballanden zijn voor mij Duitsland en Engeland. Ik wil het buitenland ook wel eens proberen", dagdroomt hij in gesprek met Omroep Gelderland. Het gevoel moet echter goed zijn, benadrukt Linssen. "Als het avontuur mij niet 100 procent aanstaat, doe ik het niet en blijf ik met plezier hier. Dan zou Vitesse blij zijn en ben ik ook blij."

Op dit moment is er overigens geen concrete interesse voor de buitenspeler, die echter hoopt dat de transfercarrousel nog op gang komt. "Ik ben 28 jaar nu en heb al gezegd dat dit een moment zou zijn om een stap te maken. De club kan dan ook nog wat voor me vragen. Maar ik leef in het nu en wil eerst presteren. Dat is voor nu de play-offs winnen."

Die play-offs om Europees voetbal beginnen op zaterdag 18 en woensdag 22 mei. Zoals het er nu naar uitziet, begint Vitesse in de halve finale tegen FC Groningen. FC Utrecht en Heracles Almelo zijn ook al zeker van deelname. Vorig seizoen wonnen de Arnhemmers in de finale van FC Utrecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws