Steijn blijft bij VVV-Venlo: Dan gaat Zwolle verder en dan ga ik verder

Steijn blijft bij VVV-Venlo: "Dan gaat Zwolle verder en dan ga ik verder"

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 19:30wo 15-05-2019 om 19:30

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 19:44wo 15-05-2019 om 19:44

Maurice Steijn wordt definitief niet de nieuwe trainer van PEC Zwolle. Dat bevestigt de 45-jarige oefenmeester voor de camera van FOX Sports. Hij gaat ervan uit dat hij ook de komende jaren aan het roer staat bij VVV-Venlo.

"Gisteren zijn we tot de conclusie gekomen dat we er niet uitkomen", laat Steijn weten over de gesprekken met PEC, dat een opvolger zoekt voor Jaap Stam. "Dan gaat Zwolle verder en dan ga ik verder. We hebben prima gesprekken gevoerd, maar soms kom je tot deze conclusie."

Steijn is nu van plan om VVV trouw te blijven. "Dat lijkt mij wel, ja. Ik heb een contract en was hier al heel erg tevreden. De voorbijgaande jaren zijn er meer mogelijkheden geweest om te ruilen. Daar ben ik niet op ingegaan. Het verhaal van Zwolle sprak mij wel aan. Omdat het een heel fatsoenlijke club is, een heel rustige club met prettige mensen."

"Dan kom je er niet uit, dus is de kans heel groot dat ik de komende twee jaar nog hier aan het roer sta", vervolgt Steijn. "Dat doe ik ook met heel veel plezier. Je kunt nooit in de toekomst kijken, maar op dit moment is het puur VVV dat telt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws