Eerste interview met Martinez: 'Kan toegevoegde waarde zijn voor Ajax'

Eerste interview met Martinez: 'Kan toegevoegde waarde zijn voor Ajax'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 16:16ma 20-05-2019 om 16:16

Het allereerste interview met Lisandro Martinez op Nederlandse bodem is een feit. De Telegraaf sprak de aanstaande aanwinst van Ajax maandag op Schiphol. 

Defensa y Justicia heeft de naderende overstap van Martinez naar Ajax al bevestigd; vanuit de Johan Cruijff Arena blijft het voorlopig stil. Maandag kwam de Argentijnse verdediger aan op Schiphol. Volgens De Telegraaf ligt er voor Martinez een vierjarig contract klaar.

"Ik heb voor Ajax gekozen, ten eerste omdat het een voetbalschool is", zegt de eenmalig international in gesprek met Telegraaf TV"Ook omdat ik denk dat Ajax de plek is waar ik mij maximaal kan ontwikkelen en een toegevoegde waarde kan zijn. De manier waarop ze spelen, met dit mooie team."

"Mijn kwaliteit is dat ik altijd probeer om mijn teamgenoten beter te maken. Ik wil teamgenoot zijn, binnen en buiten het veld. Ik heb er alles voor over om het spel te verbeteren."

De vergelijking met voormalig Ajacied Maxwell vindt Martinez vleiend. "Ik beschouw het als een groot compliment. Ooit hoop ik net zo goed als hij te worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws