Update: Pusic staat op lijstje Almere City, maar is 'niet per se topkandidaat'

Update: Pusic staat op lijstje Almere City, maar is 'niet per se topkandidaat'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 11:03di 21-05-2019 om 11:03

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 08:17wo 22-05-2019 om 08:17

Marino Pusic lijkt na zijn ontslag bij FC Twente snel weer aan het werk te kunnen. De oefenmeester wordt waarschijnlijk de nieuwe hoofdtrainer van Almere City FC, zo meldt Voetbal International.

Volgens VI is Pusic de belangrijkste kandidaat om interim-trainer Ole Tobiasen op te volgen. Die kwam eerder dit jaar voor de groep te staan nadat Michele Santoni was ontslagen. Almere City kwam uiteindelijk tot de play-offs voor promotie naar de Eredivisie, maar strandde daarin vorige week tegen SC Cambuur.

Pusic lijkt nu de nieuwe eindverantwoordelijke te worden in Almere. Dit seizoen wist Pusic met FC Twente beslag te leggen op het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, maar werd desondanks opzij gezet. "De club en Marino zitten niet op dezelfde lijn betreffende de voetbalfilosofie en de uitvoering daarvan. Daarom scheiden onze wegen", verklaarde de club destijds.

Bij de Tukkers staat volgend seizoen Gonzalo Garcia-Garcia aan het roer.

Update 22/5 08.20: Pusic is inderdaad in beeld bij Almere City. Technisch directeur Robert Maaskant bevestigt dat in gesprek met Omroep Flevoland. Pusic is 'niet per se topkandidaat', laat hij verder weten. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws