Overbodige Bruma zoekt club en doet open sollicitatie: Ziet er niet goed uit

Overbodige Bruma zoekt club en doet open sollicitatie: "Ziet er niet goed uit"

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 15:35di 21-05-2019 om 15:35

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 16:14di 21-05-2019 om 16:14

Jeffrey Bruma hoopt komende zomer een nieuwe club te vinden. De 27-jarige verdediger werd afgelopen halfjaar door VfL Wolfsburg verhuurd aan Schalke 04. Inmiddels is Bruma weer vertrokken uit Gelsenkirchen. 

"Ik had graag bij Schalke willen blijven, voor mij was dat een prima optie geweest", vertelt de stopper in gesprek met Kicker"Het is teleurstellend, maar dat is nu eenmaal hoe het werkt in deze voetbalwereld."

Het contract van Bruma bij Wolfsburg loopt nog twee jaar door. Het ligt niet voor de hand dat de voormalig PSV'er komend seizoen wél in de plannen van de club voorkomt - en daarom hoopt hij op een vertrek.

"Ik keer nu in principe terug naar Wolfsburg, maar ik denk niet dat ik daar toekomst heb. Het ziet er niet goed uit voor me. Daar moet je eerlijk in zijn."

Bruma staat voor alles open. "Ik zoek een club waar ik aan spelen toekom, waar ik me goed voel, die me respecteert om wie ik ben. Ik hoop dat er snel een oplossing komt. Zo niet, dan hervat ik op 30 juni de training bij Wolfsburg."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws