Robben maakt keuze snel bekend: 'Interesse vanuit Nederland en daarbuiten'

Robben maakt keuze snel bekend: 'Interesse vanuit Nederland en daarbuiten'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 06:44wo 22-05-2019 om 06:44

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 06:47wo 22-05-2019 om 06:47

Arjen Robben hoopt deze of volgende week zijn toekomstplannen bekend te kunnen maken. De 35-jarige aanvaller vertrekt na tien jaar bij Bayern München en moet beslissen of hij stopt of doorgaat. Aan interesse is in elk geval geen gebrek.

"Wat wil ik nog? Zo langzamerhand probeer je daar achter te komen", vertelt Robben aan de NOS. "Door het er veel over te hebben. Met name thuis is het bijna dagelijkse kost. Mijn vrouw staat volledig achter me. Ik ben dankbaar hoe zij ermee omgaat. Zij weet ook dondersgoed hoe ik ben en hoeveel ik van het spelletje houd."

Robben ontving al de nodige aanbiedingen. Of daar een voorstel van zijn oude club PSV bij zit, laat hij in het midden. "Er is interesse vanuit Nederland en daarbuiten. Maar laat ik eerst zelf maar weten wat ik wil. Ik heb nog met niemand om de tafel gezeten. Ik wil het eigenlijk deze of volgende week bekendmaken. Door mijn blessure heb ik het voor mij uitgeschoven, maar ik mag het nu niet langer voor mij uit gaan schuiven."

Robben beseft dat doorgaan een grote impact op zijn gezin zal hebben. "Je bent nu tien jaar in München, dat is een behoorlijk lange tijd. Twee van mijn kinderen zijn hier geboren. Alles klopt hier. Om dan voor mij dan nog een keer een move te maken... Dan pak je wel het hele spul op om misschien één of twee jaar ergens anders heen te gaan."

Als de vleugelaanvaller stopt, dan is de kans groot dat hij in München blijft wonen. "De veiligste optie is stoppen. Op het moment dat je doorgaat, moet je kijken hoe je dat zo goed mogelijk gaat invullen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws