Update: Ook VI meldt Ajax-interesse in zoon van Roemeense legende

Update: Ook VI meldt Ajax-interesse in zoon van Roemeense legende

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 10:35wo 22-05-2019 om 10:35

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 17:25wo 22-05-2019 om 17:25

Ianis Hagi wordt niet voor het eerst in verband gebracht met Ajax. Volgens het Roemeense Fanatik willen de Amsterdammers de zoon van de Roemeense legende Gheorghe Hagi graag snel binnenhalen.

De Roemeense site meldt dat het er de laatste dagen steeds meer op begint te lijken dat Ajax de nieuwe club wordt van de drievoudig Roemeens international, die momenteel onder contract staat bij FC Viitorul. Met Razvan Marin versterkte Ajax zich voor komend seizoen al met een Roemeen. Hagi zou de volgende moeten worden.

Volgens Fanatik wil Ajax de deal afronden voor het Europees Kampioenschap voor spelers Onder 21 jaar, dat op 16 juni begint en wordt afgewerkt in Italië. De reden is een economische: Ajax zou bang zijn dat de twintigjarige Hagi op dat toernooi zoveel indruk maakt dat hij in waarde zal stijgen. Dat zou tot gevolg hebben dat Ajax meer geld moet neertellen om een overgang te bewerkstelligen.

Het medium benadrukt dat de er nog wel wat werk aan de winkel is voor er sprake is van een afgeronde transfer, maar de interesse vanuit Amsterdam zou zeer serieus zijn.

Update 17:19 uur: Ook Voetbal International meldt dat Ajax interesse heeft in Ianis Hagi. De aanvoerder van FC Viitorul wordt al langere tijd intensief gevolgd door de Amsterdammers en wil zelf graag een transfer maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws