Dortmund heeft Hazard binnen: 'Perfect moment voor een nieuwe stap'

Dortmund heeft Hazard binnen: 'Perfect moment voor een nieuwe stap'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 11:07wo 22-05-2019 om 11:07

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 11:20wo 22-05-2019 om 11:20

Borussia Dortmund heeft zich versterkt met Thorgan Hazard. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De middenvelder komt over van Borussia Mönchengladbach en tekent een contract tot medio 2024 bij de nummer twee van Duitsland.

"We zijn verheugd dat Thorgan met volle overtuiging voor Borussia Dortmund heeft gekozen", aldus sportief directeur Michael Zorc op de website van Dortmund. "Hij is een ervaren Bundesliga-prof en international van België, die met zijn snelheid en zijn sterke afronding kan helpen. Hij heeft de afgelopen jaren zijn klasse bewezen."

Hazard is blij met de overstap naar Dortmund. "Ik ben dankbaar voor vijf leuke jaren bij Borussia Mönchengladbach en heb mooie herinneringen aan deze tijd. Het is het juiste moment voor een nieuwe stap in mijn carriere. Ik ben trots dat ik voor Borussia Dortmund mag spelen. Een topclub met geweldige fans."

Het is de tweede versterking voor Dortmund in korte tijd. Dinsdag werd de komst van Duits international Nico Schulz al wereldkundig gemaakt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws