Linssen raadt Ajax-transfer af: 'Hij kan veel beter, hij is verschrikkelijk goed'

Linssen raadt Ajax-transfer af: 'Hij kan veel beter, hij is verschrikkelijk goed'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 11:49wo 22-05-2019 om 11:49

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 11:57wo 22-05-2019 om 11:57

Martin Odegaard moet niet naar Ajax gaan, maar terugkeren naar Real Madrid. Dat adviseert ploeggenoot Bryan Linssen, die na Vitesse - FC Groningen lovend was over de Noor.

"Alle tweede ballen en halve ballen waren voor ons, dan komen we er voetballend gewoon soms fantastisch doorheen. Met Odegaard die weer zijn niveau laat zien. Die moet gewoon lekker terug naar Real Madrid gaan, die gaat daar rustig spelen, denk ik", aldus Linssen voor de camera van Veronica Inside.

Wat Linssen betreft gaat Odegaard niet naar Ajax. "Nee, hij kan nog beter", klinkt het stellig. "Dit jaar heb ik jongens gezien bij Real Madrid... Ik weet zeker dat hij dan toch een niveautje hoger is dan zo'n linksback die daar op een gegeven moment stond te braggelen. Hij is gewoon verschrikkelijk goed."

Odegaard zelf laat niets los over wat hij volgend seizoen gaat doen. "Wanneer je naar een nieuwe club gaat, moet je ook je verstand gebruiken en niet alleen je hart volgen. ik moet kiezen voor de club waar ik me het best kan ontwikkelen. Dat zal de oplossing zijn", stelt hij. "Ik weet het niet, het is moeilijk te zeggen. Ajax is een geweldige club, maar op dit moment focus ik me op Vitesse."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Odegaard een interessante optie voor Real Madrid?

(2401 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws