AD: Feyenoord is eruit en benoemt oud-verdediger Troost tot opvolger van Van Geel

AD: Feyenoord is eruit en benoemt oud-verdediger Troost tot opvolger van Van Geel

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 06:40vr 24-05-2019 om 06:40

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 08:10vr 24-05-2019 om 08:10

Sjaak Troost moet de opvolger worden van Feyenoord-directeur Martin van Geel, meldt het Algemeen Dagblad. De oud-verdediger van de Rotterdammers, tevens lid van de raad van commissarissen, zal in ieder geval tijdens het seizoen 2019/2020 de technische leiding op zich nemen.

Van Geel kondigde eind maart zijn vertrek aan, maar Feyenoord slaagde er sindsdien niet in om een geschikte opvolger te vinden. De namen van Joris Mathijsen (Willem II), Jordy Zuidam (FC Utrecht), Ferry de Haan (Excelsior) en Jordi Cruijff (Chongqing Dangdai Lifan) deden de ronde, maar zij bleken onhaalbaar voor de stadionclub.

Het AD schoof Troost onlangs al naar voren als mogelijk lid van een zogeheten technisch hart-constructie, maar de Europees kampioen van 1988 gaat Van Geel dus één op één vervangen, zo is de verwachting. Troost zal voor één seizoen op interim-basis worden aangesteld en Feyenoord gaat in de tussentijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur voor langere tijd.

Van Geel zal Troost inwerken. De Goirlenaar, deze week gelinkt aan een terugkeer bij zijn oude club Willem II, is nog tot 1 juli werkzaam in De Kuip.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws