'Interesse uit Heerenveen, Almelo én Italië voor 'Van Hanegem-protegé' Kersten'

'Interesse uit Heerenveen, Almelo én Italië voor 'Van Hanegem-protegé' Kersten'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 07:00vr 24-05-2019 om 07:00

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 09:56vr 24-05-2019 om 09:56

FC Den Bosch dreigt verdediger Sam Kersten na dit seizoen kwijt te raken. De 21-jarige Brabander mag zich volgens De Telegraaf verheugen over binnen- én buitenlandse belangstelling.

Heracles Almelo en sc Heerenveen lijken de centrale verdediger op de radar te hebben. Ook Livorno, afgelopen seizoen als dertiende geëindigd in de Italiaanse Serie B, zou zijn ontwikkeling op de voet volgen. Kersten, die dit seizoen al bedankte voor een transfer naar Sparta, verlengde in december zijn contract in De Vliert en ligt nu tot medio 2022 vast bij FC Den Bosch.

De verdediger uit Ravenstein speelde zich tijdens de play-offs om promotie/degradatie al in de kijker bij niemand minder dan Willem van Hanegem, die fungeerde als adviseur van FC Den Bosch. 'Die kan nog wel een paar stappen zetten, hoor', schreef De Kromme na de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch in zijn Algemeen Dagblad-column van maandagochtend.

De Brabanders namen toen een 2-2 gelijkspel mee uit Deventer, maar gingen in eigen huis alsnog onderuit. Jeroen Veldmate maakte woensdagavond in de allerlaatste minuut een einde aan de Bossche promotiedromen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws