'Behich alweer op weg naar PSV-uitgang na mislukt seizoen: Turkse interesse'

'Behich alweer op weg naar PSV-uitgang na mislukt seizoen: Turkse interesse'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 08:27vr 24-05-2019 om 08:27

PSV lijkt na één seizoen alweer afscheid te gaan nemen van Aziz Behich. De Australische linksback met Turkse roots kwam afgelopen zomer over van Bursaspor en lijkt zijn heil opnieuw in de Süper Lig te zoeken.

Voetbal International linkt Behich, in navolging van diverse Turkse media, aan Besiktas en Fenerbahçe. Volgens VI staat ook PSV welwillend tegenover een verkoop van de Australisch international, die in augustus nog zijn handtekening onder een contract tot medio 2022 zette.

Behich werd gehaald als concurrent voor linksback Angelino en maakte op 15 september zijn debuut tegen ADO Den Haag. Daarna kwam hij echter nauwelijks in het stuk voor: zijn invalbeurt tegen sc Heerenveen op 24 november is tot op heden Behichs laatste bijdrage in het shirt van PSV.

Zaakwaarnemer Mikkel Beck luidde in februari al de noodklok. "Wij zijn niet gelukkig met deze situatie en we zijn van plan om in de zomer met PSV te zitten en te kijken naar de beste oplossing", liet hij toen weten aan het Australische medium The World Game. "Aziz wilde heel graag met Mark van Bommel werken. Maar als hij toen wist dat hij zo weinig zou spelen, was hij natuurlijk nooit naar PSV gegaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws