Cambuur-delegatie op bezoek bij Arsenal: 'Beide clubs gaan nu eerst nadenken'

Cambuur-delegatie op bezoek bij Arsenal: 'Beide clubs gaan nu eerst nadenken'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 09:20za 25-05-2019 om 09:20

Cambuur en Arsenal zijn met elkaar in gesprek over een eventuele samenwerking. Een delegatie van de club uit Leeuwarden ging deze week op bezoek in Londen en een overeenkomst waarbij spelers gehuurd kunnen worden lijkt tot de mogelijkheden te behoren.

In het verleden had Cambuur al eens succes met de huurdeals voor Albert Rusnak en Jack Byrne (beiden destijds van Manchester City). Een overeenkomst met Arsenal zou dus gunstig uit kunnen pakken voor de ploeg uit Leeuwarden, maar technisch manager Foeke Booy blijft voorzichtig en verwacht niet al te veel huurlingen. "Integendeel. Wij willen geen NAC Breda of Vitesse worden", zegt hij in de Leeuwarder Courant.

De hoop in Leeuwarden dat er Arsenal-talenten in het Cambuurshirt zullen spelen neemt toe, maar Booy wil nog niet te ver op de zaken vooruit lopen. "Zover is het nog niet, het was een breed werkbezoek waarbij het over allerlei zaken ging", meldt de technisch manager. Booy reisde samen met Ard de Graaf en Gerald van den Belt, twee directeuren, naar Londen. "Beide clubs gaan nu eerst eens nadenken over wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws