'Dan is Fraser nog coulant voor mij. Ik heb er niet veel tegen in te brengen'

'Dan is Fraser nog coulant voor mij. Ik heb er niet veel tegen in te brengen'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 23:35za 25-05-2019 om 23:35

Sparta-verdediger Bart Vriends 'kon zichzelf voor zijn kop slaan' na de play-offconfrontatie tegen De Graafschap van zaterdagavond. Vriends had een kwartier voor tijd al een gele kaart op zak, beging een wilde overtreding op Furdjel Narsingh.

Het tiental van Sparta kreeg in de blessuretijd nog een strafschop tegen en verloor met 1-2. Trainer Henk Fraser liet na afloop weten dat hij de eerste gele kaart voor Vriends een zware straf vond. "Dan is hij coulant", glimlachte de centrale verdediger als een boer met kiespijn in gesprek met FOX Sports. "Ik heb er niet veel tegen in te brengen. Het zijn allebei geen stevige overtredingen, maar het was in allebei de gevallen niet nodig om op die manier in te komen. Dus ik kan mezelf inderdaad voor mijn kop slaan."

Vriends zal dinsdagavond dus niet van de partij zijn tijdens de return in Doetinchem. "Ik heb in de kleedkamer al tegen de jongens gezegd dat ik alle vertrouwen in ze heb. We hebben De Graafschap een helft lang bang gemaakt, maar een beetje pech gehad. En alles kan gebeuren, dat moet duidelijk zijn."

De Graafschap en Sparta trappen dinsdagavond om 20.45 uur af op De Vijverberg.

Poll

Kan Sparta de thuisnederlaag nog goedmaken tegen De Graafschap?

(4705 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws