Ontspannen De Ligt moet lachen: Ik heb het ook gelezen. En dat bedrag ook

Ontspannen De Ligt moet lachen: "Ik heb het ook gelezen. En dat bedrag ook"

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 20:55zo 26-05-2019 om 20:55

Matthijs de Ligt neemt de talloze geruchten over zijn vertrek bij Ajax niet al te serieus. De laatste dagen wordt de Ajax-captain nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United, waar hij naar verluidt een megasalaris kan verdienen. De Ligt heeft echter nog niet besloten.

Bij Manchester United zou een contract ter waarde van veertien miljoen euro per jaar klaarliggen voor De Ligt. "Ik heb het ook gelezen. En dat bedrag ook", lacht de negentienjarige verdediger tegenover FOX Sports. "Het zijn allemaal grappige verhalen en het is de kunst om het met een korreltje zout te nemen."

De situatie is niet nieuw voor De Ligt. "Het gaat al een jaar over mijn toekomst", weet hij. Ook FC Barcelona zit achter hem aan. "Dan ga ik daarheen en dan weer daar. Het is allemaal mooi. Ik heb een aardig tourtje door Europa gemaakt." Na de Nations League met het Nederlands elftal gaat De Ligt eerst op vakantie. "Dan ga ik rustig bekijken hoe en wat."

Zondag werd De Ligt in Manchester aangeprezen door Jaap Stam. De nieuwe trainer van Feyenoord noemde de Ajacied een 'geweldige speler', die 'heel goed bij United zou passen'.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Voor welke club moet De Ligt kiezen?

(7628 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws