Reünie in Duitsland: Hoffenheim legt ook oudere broer van Schreuder vast

Reünie in Duitsland: Hoffenheim legt ook oudere broer van Schreuder vast

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 15:31ma 27-05-2019 om 15:31

Dick Schreuder, de broer van Alfred Schreuder, wordt per komend seizoen toegevoegd aan de technische staf van TSG Hoffenheim. De Duitse club meldt dat maandagmiddag via de officiële kanalen. 

In maart werd bekend dat Schreuder de nieuwe trainer wordt van Hoffenheim. De assistent van Ajax-coach Erik ten Hag treedt in de voetsporen van Julian Nagelsmann, die op zijn beurt aan de slag gaat bij RB Leipzig. 

Schreuder krijgt in Hoffenheim dus gezelschap van zijn oudere broer Dick. "Hij heeft als trainer en als speler veel ervaring en ik denk dat Dick goed bij Hoffenheim past", vertelt sportdirectuer Alexander Rosen op de website van de Bundesliga-ploeg. "Wij verwachten dat zijn samenwerking met Alfred en de rest van de staf goed zal uitpakken."

Schreuder, één jaar ouder dan zijn broer Alfred, was als prof actief bij onder meer PSV, Sparta, Go Ahead Eagles en Stoke City. Als trainer stond hij jarenlang aan het roer bij VV Katwijk. In januari 2018 verkaste Schreuder naar Philadelphia Union, in de Major League Soccer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws