Contractnieuws uit Sittard: 'Jorrit is een Fortunees, mogen ze blijven zingen!'

Contractnieuws uit Sittard: 'Jorrit is een Fortunees, mogen ze blijven zingen!'

27-05-2019 18:17
14

Jorrit Smeets zal ook volgend seizoen op het middenveld van Fortuna Sittard te bewonderen zijn. De 24-jarige Landgravenaar beschikte over een aflopend contract, maar heeft inmiddels overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis.

Smeets heeft zijn handtekening gezet onder een tot medio 2021 doorlopend contract, bevestigde Fortuna maandag via de officiële kanalen. Technisch manager Sjoerd Ars is meer dan tevreden over de afgesloten deal. "Jorrit is een jongen van de regio die door zijn spel mateloos populair is bij onze supporters. En die liefde is wederzijds, weet ik. Hij brengt niet alleen veel strijd, maar ook balans in het elftal. Daarmee is hij belangrijk voor het team", laat hij weten aan de Fortuna-site.

Smeets zelf beaamt de woorden van de voormalig Keuken Kampioen Divisie-topscorer. "Ik ben in de afgelopen twee jaar ontzettend veel gaan houden van de club en de fans. De warmte van de mensen hier is echt fantastisch en ik voel zowel op als naast het veld enorm veel waardering en vertrouwen", aldus de middenvelder die in 2016 overkwam van streekgenoot Roda JC. "Zoals de fans altijd zingen: Jorrit is een Fortunees!. Dat mogen ze blijven zingen, want het is helemaal waar!"