'Streep door droomtransfer Seuntjens: negatief advies van NAC-directeur'

'Streep door droomtransfer Seuntjens: negatief advies van NAC-directeur'

Gepubliceerd: dinsdag 28 mei 2019 om 08:03di 28-05-2019 om 08:03

Ralf Seuntjens zal komend seizoen niet bij NAC Breda aan de slag gaan, meldt BN DeStem dinsdagochtend. De weg naar het Rat Verlegh Stadion leek vrij voor de geboren Bredanaar, die onlangs zijn contract liet ontbinden bij VVV-Venlo.

Technisch directeur Tom Van Den Abbeele stelt echter geen prijs op de komst van The Seun of God, stelt BN DeStem op basis van 'goed ingevoerde bronnen'. Volgens het plaatselijke dagblad hebben de twee al een formeel gesprek gehad over een mogelijke samenwerking. De veertigjarige Belg zou Seuntjens echter medegedeeld hebben dat er volgend seizoen geen plaats voor hem is in Breda.

Of iedereen in en om het Rat Verlegh Stadion zich kan vinden in deze beslissing van Van Den Abbeele, is echter nog maar de vraag. De technische staf van NAC leek in de ervaren aanvallende middenvelder dé man te zien om wie het elftal heen gebouwd moest worden na de degradatie uit de Eredivisie. Ook de supporters zagen de komst van Seuntjens al helemaal zitten: tijdens de wedstrijd tussen NAC en VVV-Venlo van zondag 31 maart hing er een spandoek in het stadion met de tekst 'Ralf, hier tekenen'.

Poll

Kan Seuntjens nog een jaar mee in de Eredivisie?

(2635 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws